Post by fectperjuetogang on Feb 9, 2022 12:59:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sonsuz kaynak ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Fever 2022 version ▞▞▞
Cooking Fever: Restaurant Game Arkadne igre bea
Cooking Fever: Restaurant Game Arcade eud
Hiç güzel bir oyun aynısının görseli değil ama çocuğun oyuncak ayısı aynı durumdanınızı boşa harcamayın tavsiye etmiyorum bir yıldızı hak etmiyor😤😤😤😤
Reklamsız çok eğlenceli bir oyun bu oyunu tavsiye ederim🙂
Bu oyuna aşığım... Sadece daha fazla mücevher olmasını veya mutfak malzemelerinin mücevherle değil madeni parayla alınmasını tavsiye etmek istiyorum... Bu oyun sonsuz yıldızı hak ediyor... ... 3 yıldız verdim... Lütfen XP tamamlandıktan sonra her seferinde daha fazla yıldız verdiğinizden emin olun... Ve mutfak güncellemelerinde... Bir şey satın almak için mücevher gerekmez... Sadece madeni para gerekir... Lütfen güncelleyin... Ve bu oyunu icat ettiğiniz için teşekkürler... Ona aşığım...
Bu oyun ne zaman oynamak istesem canımı sıkıyor, bana 5'ten fazla yanıt vermediğini ve zevk almadığımı gösterecek.
Çok hayal kırıklığına uğradım, bu yıl önce oynuyorum ve çevrimdışı ama şimdi indiriyorum çünkü çevrimdışı oyunlar olduğunu biliyorum ama açamıyorum çünkü internet yok ve buradaki internetimiz yavaş ve çevrimiçi değil mi?? Lütfen bunu düzeltin, eskisini istiyorum ama!!
Oynun ikinci düzeltilemez geçebilsem düzeltilirsa tekrar yapılır ama para istenmez
"Mücevherler" olmadan belirli seviyeleri geçemezseniz, onları SATIN ALMAdıkça yeterli "mücevher" elde edemezsiniz! Onlar soooo diğer birçok böcek.
Oyun çok ama çok güzel tavsiye ederim Başka diyecek bişey yok (rasgele) fyr7iffndmfnkdjkfnsjfmdjrmekffjnrkfjdfmdknrmvjdnfodjfksjcksinfkcjnckdncmcorhcmoeufjrirdnmfjr fjfmvcxmjfndufjfjfhdydffhjgjfjgjufighfjghfjghfjghfjghfjghdodjshgkfhfkgjfhf, vncmvcv, cbcvmcngjjfmbtufnucnrjnivnrkcmrjvnticmivnticmvimrintvijtuvmirmtmviyvmtivmor, rcofnfmygfnvjntvildx, .oejxjtvyj, cg.ocm jtvnfcfhrhrcyedxexectvgthyjjjhgtffdredxfvbgjujigyftrcfvhujgbffvbmjjhgygfvrcedrfgbuhujujbgvgfvgvnhnjjjhbvfgguhujuhggfhhjjgtffhdjdndjnffjfmf
Gerçekten eğlenceli, ama son derece hızlı olmalısın. Bu, kolayca hata yapmanıza neden olabilir, ancak sonunda onu asabilirsiniz.
Güzel ama iyi internetsiz sonra internet istemeye başladı.
arkadaşlarını sakın sakın sakın sakın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cooking Fever: Restaurant Game Arkadne igre bscc
Bu sabah yükselttim ve şimdi oynamak istediğimde bulunduğum yer orası değildi. Seviyem 100'ün üzerindeydi ve tüm yeni restoranları aldım ve şimdi aniden sadece 3 restoranla 12. seviyedeyim.
Çok güzel bir oyun yani herkeze iletişim yani çok güzel bir oyun
Çevrimdışı oyunlarla vakit geçirmeyi seviyorum ve bu nedenle bunu yeniden yükledim, ancak birdenbire bu oyun daha önce gerekmediği halde internet bağlantısı gerektiriyor. Çevrimdışı bir oyunun artık çevrimiçi olması üzücü. Bu oyunu veri veya wifi kullanmadan oynamayı çok isterim. Bu çevrimdışı cx oynamak için uygun olduğunda yeniden yükleyeceğim
Bu oyun o kadar eğlenceli ki birçok kişiye tavsiye ederim. Keşke fiyatları biraz artırsalar
güzel ama anne zorlaşır ve bir süre sonra ağrıyor ama güzel bir oyuun tavsiye ederim 👍
Oynamak için para ödemek zorunda olmadığımda bu oyunu severdim, sadece bir oyun oynamak için para vermem gerektiğine inanamıyorum, bu çok saçma!!!!!! Bu sorunun derhal ele alınması gerekiyor, YAPMAYIN!!!!!? bu oyunu indir
Elmas elde etmek neden bu kadar zor ama onlarsız bile yükseltebilirsin, bu oyunu mahveder ve elmas almanın tek yolu piyango işidir ama elmas kazanmak için milyarlarca deneme gerekir bu gerçekten sinir bozucu genel oyun çok eğlenceli ama bunun iyileştirilmesi gerekiyor.
Oyun güzel ama altta paralı olduğunu gösteren var.
Son güncellemelerdeki günlük ödülleri değiştirme, restoran günlük kazançlarını kaldırma ve diğer acıklı değişiklikleri kim ortaya attı? İlerleyemezsem oynamaya nasıl motive olacağım... Her restoranda 3 yıldız kazanmak benim için artık imkansız. Bu aptalca. Ve uygulama içi satın almalar için hiç para harcamam. Hoşçakal Pişirme ateşi... Sevdiğimiz eski pişirme ateşini geri getirin.
Cooking Fever Arkade ewz
ben bu oyunu cok zor biraz ama her şey zamanla ogrenilir bence
5 yıldız verirdim ama dün uygulamayı açmak için veri kullanmadım ama şimdi veri olmadan açamıyorum can sıkıcı
İçok iyi indir bençe çok çılgın
Aşama 1'den 5'e kadar oldukça sıkıcı hissettim, ondan sonra zorlu olduğunu hissedebiliyorum. ama 17. etaptan sonra yanılmıyorsam yine sıkıcı hissettim çünkü sosis ve burger yapabilen self makine aldım, artık hiç zorlanmıyorum. bt teşekkürler..
Güzel ama biraz emin daha arttirilsin ve fazla pahali olmasin oyun yoksa 5 yıldız 😋😝😝
Bu oyun çok güzel ve oynaması çok eğlenceli ama tek sorun wifi bu oyunu wifi olmadan oynayamıyorum
Cooking Fever: Restaurant Game Аркади gizu
Bana Kardesin dedi ama süper bir oyun mmmmmmmmmmmmmmmmiptslrhalywktsldaluralrjalrLjrLirLuealuealhealjealueapueapuapueapu3usjelslueJrajrslhdLjraraljraljrRiaslrjalralrjslralrjaluealuearilaluealeualuearialauraluralrialueaeuaurairairaueapurLuealuealjralurauralrjalrjaluapurarialuearuLeuLjraral lkrarkslirLuraliarlirarurialiralrualrualriairalueLrialalueriauRiraluealuaueapirly
Bu oyunu oynamaktan gerçekten zevk alıyorum. Düşük puan vermemin sebebi bu oyunu internet erişimi olmadan oynayamazsınız... Ayrıca, hassas pick and drop hareketi gerektiren bu oyun ile telefonda oynamak zor. IPad/Tabletiniz varsa keyifli... Ama oynamak için hala internete ihtiyacınız var... (internet gerektirmelerinin nedeni, sahip oldukları tüm reklamlar içindir)
Bu uygulama gerçekten eğlenceli ama bir şey önermek istiyorum, lütfen yeni restoranların kilidini açtığımızda elmas kazanmanın bir yolunu yapın, ilk restoranımı bitirdiğimde Gurme'nin kilidini açtım ve her şey elmasların bir şeyleri yükseltmesi içindi, Hiç elmasım olmadığı ve hiç yıldız alamadığım için oyun artık eğlenceli değildi, lütfen elmas kazanmanın daha kolay bir yolunu yapın ki eğlenceli olabilsin.
Cok guzl bir oyun tavsiye ederim seviyenizi atlayarak müśteri hizmetlere merhaba
Bir seviyenin ortasında beni oyunlardan atmaya devam ediyor, gerçekten hoşuma gidiyor ama durduğunu söylüyor (tabletimde). kaldırabilirim. Ayrıca çok fazla reklamı var.
Mükemmel ama elmas almayı biraz daha kolaylaştırabilir misin bu oyunu indirdiğim için sevdim ama ilk kafeyi bitirdiğimde oyun elmas almak ve her seviyede 3/3 almak çok daha zorlaştı
BADLAND Sarguzasht vjr
Bu oyun aslinda cok iyi oyundur. Musterileri aksatmadan ihtiyaçlarınıza yöneliktir. Onlarda bu kafemize baylyyorlar. Har seyi syrasyyla yapiyoruz. Para varmıyorlar. Puan üzerinde ban bu oyuna bas yyldyz. Yani anliyajaginiz ooooo kadar iyidir siz bunu anlamistiniz umarym.
Cooking Fever: Restaurant Game Arkadne igre bea
İdeal bir oyun abartılacak kadar güzel bir oyun değil
Karmaşık olmayan ve veri tasarrufu sağlayan gerçekten güzel bir oyun. iyi çalışmalar böyle devam
Bu oyun harika!!Sanki gerçekten orada çalışıyormuşum gibi, yükseltmeler gerçekten olağanüstü ve otomatik pişiriciyi seviyorum, burgerlerimi ve sosislilerimi çok kolay pişiriyor Bu oyunu seviyorum. Bence sen de seveceksin, şimdi indirwww!
Oyun, ikinci restorandan sonra ilerlemek için "elmas" gerektirir. Bu jetonları satın almak istemiyorsanız, bununla zaman kaybetmeyin.
Level 30a kadar mezun olabilecekca level 2den başladı b*k gibi oyun!!!!!!!
Bu iyi bir oyun ama tüm iç güncellemeleri tamamladım ama yine de bize daha fazla müşteri vermeyecekler.
Oyun tamamen para üzerine kurulu parası çok olana çok güzel bir oyun. Sürekli alman lazım.yla 💎. Arkadaş ortamınızı kat edecek bi kumar makinesini bekle ki elmas oyun para harcamadan daha ilerlemiyor bari reklam koyun izleyelim de elmas manzara videosu. 100 bin yakın görünümü otomattam hiç elmas gibi. Yani oyundan sonra kadar oyun yada sil diyor oyunu.